10
Mar
2018
Dünyanın En Güzel 10 Yüzü

Los Angeles merkezli internet sitesi BuzzNet'in başlattığı "Dünyanın En Güzel Kadını" oylamasının sonuçları açıklandı. Kullanıcı oylarıyla belirlenen dünyanın en güzel 10 kadını arasında önemli isimler var! Kullanıcı oylarıyla belirlendiği için sıralamada ise çok sürpriz isimler var.

1-) Gigi Hadid
Gigi Hadid, 2 yaşındaki modelleme kariyerine başlamış olan bir Amerikan süper modelidir. 22 yaşında, Sonia Rykiel, Dolce ve Gabbana ve Tom Ford gibi tasarımcılar için modellik yapmıştır. Kısa süre önce de ünlü Victoria's Secret Fashion Show'da ilk kez çıkışını yaptı.

2. Cara Delevigne
Cara Jocelyn Delevigne, İngiliz süper model oyuncularından biri ve 2012'de büyük bir başarıya ulaştı. Bu 24 yaşındaki İngiliz Moda Ödülleri'nde iki kez "Yılın Modeli" ödülüne layık görüldü. Ayrıca çeşitli filmlerdeki rolleriyle tanınıyor.

3. Amber Heard
Amber Laura Heard, 2004 yılında Friday Night Lights'da yer alan Amerikalı bir aktrist. 31 yaşındaki oyuncu , Pineapple Express ve Never Back Down'daki rolleriyle ünlü oldu. Bilim insanları, aynı zamanda dünyanın en güzel yüzü olduğunu düşünüyor.

4. Emma Stone
Easy A , The Help , ve La La Land'daki rolleri ile bilinen Emma Stone, Amerikalı bir oyuncu. Aslında, 2015'te dünyanın en çok ücret alan oyuncularından biriydi. Şüphesiz, sektördeki en yetenekli aktörlerden biri ve Altın Küre ile Screen Actors Guild Ödülü dahil olmak üzere bir dizi ödül kazandı.

5. Deepika Padukone
Deepika Padukone, dünyanın en çok ücret alan oyuncularından biri olan Hintli bir aktrist. Tenisçi olarak kariyerine başladı ve sonunda modelliğe geçti. Büyük başarısı, Bollywood'un gişe rekorları kıran Om Shanti Om'da "Shantipriya" rolünü oynadığı 2007 yılındaydı. 31 yaşındaki aktör, yakın zamanda xXx'te uluslararası bir başlangıç yaptı.

6. Liza Soberano
Liza Soberano, en iyi Wansapanataym ve Must Be ... rolleri ile tanınan Filipinli bir Amerikalı . Bu muhteşem kadın 2016'nın en güzel 10 yüzü listesinde 2. sırayı kazandı. 19 yaşında.

7. Rihanna
İkinci ismini kullanan Robyn Rihanna Fenty, tek şemsiyesiyle tanınan en iyi Barbados şarkıcısıdır. 29 yaşındaki oyuncu, on yıldan fazla bir süredir müzik endüstrisinde yer alıyor. Grammy'i kazandı ve 2012'de Forbes tarafından 4. en güçlü şöhretli kişiler arasında yer aldı.

8. Kendall Jenner
Kardashian ailesinin en utangaç üyesi olarak görünen Kendall Jenner, yedi yılda kendisi için oldukça iyi bir kariyer yaptı. 21 yaşındaki modelin, Instagram'da 81,2 milyondan fazla takipçisi bulunuyor. Bugün 36 milyon doları aşan en başarılı süper modellerden biridir.

9. Scarlett Johansson
Scarlett Ingrid Johansson, Amerikalı bir model, oyuncu ve şarkıcıdır. 1994 yılında film yapımcılığını üstlendi ve kara dul rolüyle tanındı. 32 yaşındaki aktris, Esquire Magazine tarafından "Dünyanın En Seksi Kadını" ödülünü kazandı. Bu ödülü bir kez değil iki kez kazandı.

10. Miranda Kerr
Miranda Kerr, Victoria'nın En Muhteşem Gizli Meleklerinden biridir. 34 yaşındaki model, 2013'te en çok para alan modellerden biri oldu.