20
Mar
2018
Şampuana neden ihtiyacımız var?

Bir şampuan, saçınızı temizler, bazen derin temizlik yapacak bir ürün saç detoksu yapabilir. Saçlarınız, saç derinize biriken kir, yağ ve kimyasalların temizlenmesi gerekir. Bu yüzden saçlarımızı şampuanlarla yıkarız.

Ancak, ne sıklıkta kullanmalısınız?

Kristal saç şampuanları Londra Moda Haftası sırasında hit oldu. Berraklaştırıcı şampuanlar, tüm izolasyon izlerinden oluşan kirlerinizi temizlemede etkin olurken, aynı zamanda saçlarınızı parlak tutan ve kafa derinizin nemlendirdiği doğal yağları uzaklaştırma potansiyeline sahip. Bu nedenle saçlarınız, ayda bir defadan fazla berraklaştırıcı bir şampuanla yıkamamanız önerilir; normal şampuanımızı her gün kullanabiliriz.

Şampuanı nasıl kullanmalısınız?

Kullanmak için şampuanı ilk önce saç köklerinizde köpürtün, çünkü burası kirlerin en çok biriktiği noktadır. Ardından, saçlarınızın uzunluklarına eşit bir şekilde şampuanı yayın ve kaybolan nemi geri kazanmak için bir krem veya saç maskesini uygulayın. Sonra saçlarınızı en iyi şekilde durulayın. Saç detoksu için Ayperi Güzellik ve Kişisel Bakım Salonundan detaylı bilgi alabilirsiniz.