21
Nis
2018
Ten renginiz saçınızın rengini belirlesin…

Saçlarımızın ten rengi ile uyum içerisinde olduğunu biliyor muydunuz? Bu yüzden ten renginiz ile birlikte en iyi saç renginizi belirlemeniz mümkün.

İşte o saç renklerinden bazıları;

Beyaz Tenliler
Çok aşırı şanslısınız. sebebi ise çok fazla renk size yakışıyor. Beyaz tenliyseniz, kızıl rengin her tonunu basitçe kullanabilirsiniz ve kızıl size çok fazla yakışır. Bu renkler havanızı bir anda değiştirecektir.

Soluk Tenliler
Eğer soluk bir ten rengine ve keskin yüz hatlarına sahipseniz, siyahtan ve küllü renklerden uzak durmalısınız. Fındık kabuğu ya da çikolata kahvesi gibi renkler, hatlarınızın daha yumuşak, teninizin daha canlı görünmesini sağlayacaktır.

Esmer Tenliler
Sarı saçı ne kadar beğeniyor olursanız olun asla denemeye kalkmayın! Çünkü bu renk, ten renginiz ile hiç uyumlu değil.Kızıl, kestane ve bakır tonlarından dilediklerini tercih edebilirsiniz.Çok koyu bir ten renginiz var ise siyah ve kızıl sizin için mükemmel renkler olacaktır.

Çilli Yüz
Açık tenli ve çilli kişilere şimdilerde oldukça moda olan kızıl ve toprak renklerindeki saçlar kullanabilirler.Kızılın en açık tonuna kadar kullanabilecekleri onlarca renkten birisi çok yakışır.

Pembe Tenliler
Eğer pembe yanaklarınızla dikkat çekiyorsanız küllü renkler ve kestane tonlarını denemelisiniz. Kırmızı tonlarından ise kesinlikle uzak durmalısınız.

Buğday Tenliler
Platin renkler tam size göre. Açık kahve, kestane ve altın sarısı, sizin için en uygun renklerin başında.Eğer biraz daha radikal değişiklikler yapmak istiyorsanız, ateş kızılını ve patlıcan morunu da deneyebilirsin. Ama bu renklerin her yıkamada akacağını da unutmamalısınız.