09
Mar
2018
Kendinizi Kraliçe Gibi Hissedin!

Soğuk havalarda kraliçeler gibi bir bakım istemez misiniz? Ayperi Güzellik ve Kişisel Bakım Merkezi, sizi kraliçeler gibi hissettirecek bir hizmet sunuyor. Kraliçe cilt bakımı ile sarkmış, kuru, nemsiz ve kırışmış ciltlerimiz yeniden canlanacak.

Cildiniz Canlansın, ışıldasın..

Kraliçe cilt bakımı, cildinize ekstra kollajen üretme ve üretilen kollejenin korunmasını sağlayan, yüzün ovalini toparlayan, cildi derinden kalıcı olarak nemlendiren, cildin rengini dengeleyen, güçlü antioksidan etki ve lifting sağlayan çok fonksiyonlu (karma yaşlanma odaklı) muhteşem bir terapidir. Cildin terapisinin yanında kişinin kendini Kraliçe gibi hissetmesi için yoğun masaj ile uygulanmaktadır.

Bu bakımda;
Derin temizlik ve arındırma, Kök hücre stimüle etme, Kolajen üretimi için fibroblas stimülasyonu, Koruyucu bariyer ve onarma, Kronolojik yaşlanmayı engelleme, cildin hormonal dengesini koruma, Renk tonunu dengeleme, Kollejenin temel yapı taşını verme, Güçlü antioksidan koruma, Derinden nemlendirme, Şişliklerin giderilmesi, Yüz kontür şekillendirme, Lenf drenaj için masaj, Mimik kırıklarını rahatlatma, Lifting etki, Besleme ve nemlendirme, UV Koruma bakımları yapılmaktadır.