13
Mar
2018
Soğuk Havalarda Kullanabileceğiniz Çok Amaçlı Bir Ürün – Activar

Activar gün boyunca cilde ve DNA'mıza hasar vererek cildin erken yaşlanmasına neden olan zararlı etkenlerle savaşmak için özel olarak üretildi. Kışın yorgun olan cildinizi "ACTİVAR ONARICI GÜNDÜZ KREMİ" ile birlikte canlandırın.

İçeriğindeki AC-11, LIPOKOL-C ve LIPONAT-GC; Cildin hava kirliliği, alınan kimyasal gıda katkı maddeleri, Ultra viole ışınlar, sigara, alkol, yıpratıcı yaşam stili, gerginlik gibi günlük stres faktörleri ile bozulan hücre sağlığı ve metabolizmasını destekler, endojen kaynaklı ve DNA'yı hasara uğratan zararlı metabolitlerin ortaya çıkmasını önlerler.

ACTİVAR ONARICI GÜNDÜZ KREMİ, bizi günlük yıpratıcı ortamdan, zararlı alışkanlıklarımızdan kaynaklanan zararlı etkiler ve yoğun aktiviteler, stres nedeniyle oluşacak erken cilt yaşlanmasından korur. Cildin kendi DNA'sını onarma yeteneğini artırarak sağlıklı ve aktif hücre oluşumunu erken cilt yaşlanmasını geciktirmeye yardım eder. İnce çizgi ve kırışıklıkları gözle görülür bir şekilde azaltır, Cildin ışıltılı, pürüzsüz, sıkı ve genç görünümünü korur, Güneş, stres ve hava kirliliğinin sebep olduğu foto kimyasal hasarın yol açtığı erken yaşlanmaya karşılık sağlıklı hücre profilinin oluşmasını destekler, Yaşlılık lekelerinin azalmasına yardımcı olur ve ciltteki renk farklılıklarının azalmasını sağlar. Gözeneklerin sıkılaşmasına yardım eder, cildi nemlendirir.

ACTİVAR Ürünlerini Çanakkale'de  Ayperi Güzellik ve Kişisel Bakım Salonundan temin edebilirsiniz.